Marabou

Jordgubb- & mangobruschetta

4-6 portioner

½ l Jordgubbar, klyftade 1 Mango, skalad och grovtärnad 10 blad Mynta, grovstrimlade 4-6 skivor Sockerkaka, köpt eller egengjord 1 sats Vit choklad- & mascarponespread (se separat recept) Topping: Rostade kokosflakes Marabou Mjölkchoklad, hyvlad

Så gör du:

1. Blanda jordgubbar, mango och myntastrimlor.

2. Grilla sockerkaksskivorna och lägg upp på tallrik. Bred på vit choklad- & mascarpone-spread, toppa med jordgubb/mangoblandningen och toppa med rostade kokosflakes och hyvlad mjölkchoklad.


Vit choklad- & mascarponespread

250 g Mascarpone 2 tsk Vaniljsocker 1 msk Florsocker 50 g Vit choklad, finriven 1 lime Endast skal, rivet

Så gör du:

1. Vispa ihop mascarpone, vaniljsocker, florsocker, vit choklad och limeskal.


Fler smaskiga recept

Mmm... Marabou