
Mjölkchoklad-cappuccino
4-6 portioner
200 g Marabou Mjölkchoklad, smält 3 Äggulor 3 msk Florsocker 2-3 msk Espresso 1 dl Vispad grädde 3 Äggvitor, hårt vispade 1 tsk Pulverkaffe 1 sats Vanilj crème fraiche, (se separat recept) Topping: Marabou Mjölkchoklad, riven
Så gör du:
1. Blanda den smälta chokladen med äggulor och florsocker i en skål.
2. Rör i espresson.
3. Vänd i den lättvispade grädden och sen den hårdvispade äggvitan, avsluta med pulverkaffe.
4. Gjut i önskad kopp/glas och ställ kallt tills den ska serveras.
5. Ta ut och toppa med vispad vanilj-crème fraiche och riven mjölkchoklad.
Vanilj-crème fraiche
2 dl Crème Fraiche 1 tsk Vaniljsocker 1 msk Florsocker
Så gör du:
1. Vispa ihop alla ingredienser till ett skum.
2. Förvara kallt tills den ska användas.